Lilyum Patent
Marka Başvurusu
  • 0 850 225 93 00
  • info@lilyumpatent.com.tr

Eğitim ve Danışmanlık

Eğitim
LİLYUM MARKA & PATENT müşterilerimizden, sivil toplum kuruluşlarından, ticaret odaları ve üniversiteler gibi kamu kurum ve kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda sınai mülkiyet konusunda toplu eğitimler düzenlemektedir. Uzman kadromuzla yapacağımız bilgilendirme toplantıları ve seminerlerin yanında bireysel olarak eğitim taleplerine de cevap verilmektedir.

Eğitimlerimiz toplumun bilinçlenmesi ve sınai mülkiyet bilincinin yaygınlaştırılarak sanayi üretiminin artmasına yardımcı olmak ve inovatif düşünce yapısının yerleştirilmesi amacını taşımaktadır.

Bunun yanında firmaların AR-GE departmanlarının oluşturulması ve çalışanların konuyla ilgili bilgilendirilmesi, eğitilmesi yönünde hizmet verilmektedir.

Danışmanlık
LİLYUM MARKA & PATENT konusunda yetişmiş, deneyimli kadrosuyla marka oluşturma ve koruma, tasarımsal çalışmaların yönlendirilmesi, inovasyon çalışmalarının detaylandırılması konusunda danışmanlık faaliyetleri yürütmektedir. Müşterilerimizin değerlerine katma değer sağlayacak inovatif çalışmalar firmaya özel olarak sunulur.